Skip to Content
Toggle navigation
Advanced search
Home
About
Contact
Toggle navigation
Home
About
Contact
Switch language
EN
Switch language
English
Español
Buscar
Search Constraints
Start Over
Filtering by:
Creator
Brachet-Márquez, Viviane
Remove constraint Creator: Brachet-Márquez, Viviane
Creator
Unger, Kurt
Remove constraint Creator: Unger, Kurt
Publisher
El Colegio de México
Remove constraint Publisher: El Colegio de México
Fuente
JSTOR
Remove constraint Fuente: JSTOR
1
entry found
Order by Relevance
Relevance
Fecha de subida ▼
Fecha de subida ▲
Year ▼
Year ▲
Title [A-Z]
Title [Z-A]
Number of results to display per page
10 per page
10
per page
20
per page
50
per page
100
per page
View results as:
List
Gallery
Search Results
La tecnología en la industria alimentaria mexicana : diagnóstico y procesos de incorporación
Creator:
Brachet-Márquez, Viviane
|
Unger, Kurt
Center:
Centro de Estudios Sociológicos
Handle:
https://hdl.handle.net/20.500.11986/COLMEX/10004151
Year:
1981
Geographic coverage:
México
Subject:
Alimentos
|
Industria y comercio
|
Administración
|
Innovaciones técnicas
Resource type:
Libro
Classification:
338.1972 / U57t
Identifier:
990001108140302716
Fuente:
JSTOR
Language:
español
Copyright:
1981
Place of publication:
México, D.F.
Toggle facets
Limit your search
Collection
Libros Colmex
1
Producción Institucional
1
Resource type
Libro
1
Creator
Brachet-Márquez, Viviane
[remove]
1
Unger, Kurt
[remove]
1
Center
Centro de Estudios Sociológicos
1
Place of publication
México, D.F.
1
Year
1981
1
Subject
Administración
1
Alimentos
1
Industria y comercio
1
Innovaciones técnicas
1
Language
español
1
Geographic Coverage
México
1
Publisher
El Colegio de México
[remove]
1
Fuente
JSTOR
[remove]
1