Skip to Content
Toggle navigation
Advanced search
Home
About
Contact
Toggle navigation
Home
About
Contact
Switch language
EN
Switch language
English
Español
Home
La presencia del francés en...
La presencia del francés en la terminología gastronómica del español de México
Public
Deposited
Tesis de Maestría
Analytics
×
Add to collection
You do not have access to any existing collections. You may create a new collection.
Downloadable Content
Descargar recurso
Cite work
Export citation
Creator
Richter Rodríguez, Mariana Renata
Center
Centro de Estudios Lingüísticos y Literarios
Year
2010
Subject
Elementos extranjeros del francés
Gastronomía
Español
Terminología
Geographic coverage
México
Resource type
Tesis de Maestría
Illustrations
ilustraciones
tablas
gráficas
Clasification
467.944/R5351p
Identifier
990005959980302716
Handle
https://hdl.handle.net/20.500.11986/COLMEX/10001218
Dimensions
28 cm
Extension
184 páginas
Mode of publication
monografía
Language
español
Thesis advisor
Pozzi, María
Degree program
Maestría en Traducción
In Collection:
Producción Institucional
Tesis Colmex
File details
Thumbnail
Title
Date Uploaded
Visibility
Actions
richter_mr_000222145.pdf
2019-05-18
Public
Download
Child records
Thumbnail
Title
Date Uploaded
Visibility
Actions